Op 10 mei organiseerde onze hoofdsponsor het 100% Bartiméus Live event. Een dag om Bartiméus te vieren en het werk wat ze doen. Uiteraard door middel van hun donateurs! Zonder hun kan het vele goede werk van Bartiméus niet bestaan.

Naast presentaties die dag van hun vele mooie projecten waren er ook diverse optredens en ook wij mochten acte de presence geven op het podium. Voor ons een mooi moment om wat terug te doen voor de steun die wij hebben gekregen de afgelopen jaren. Kernvisie van de dag: `Het gaat om 100% leven in plaats van 100% zicht!`

Er ligt nog een hoop ruimte te winnen als het gaat om inclusie van slechtzienden/blinden in onze maatschappij. Het percentage blinden/slechtzienden wat werk heeft en zich betrokken voelt bij de maatschappij is dramatisch laag. Wij hopen een uithangbord te zijn hierin maar beseffen ons dat het leven als topsporter niet voor iedereen is weggelegd. Maar de nuance is overal in te brengen, een ritje op de duofiets kan voor iemand met slecht zicht al een enorme overwinning zijn. Laat `fietsen` in de breedste zin van het woord nou juist de nieuwe campagne zijn van Bartiméus, zie filmpje:

Foto: Ilse Schaffers