TURBO TURBO

Samenvatting van de afgelopen week. Een wat verlate ivm geen verbinding met het net op onze verlaten berg in Italie.

Vandaag aangekomen in Frankrijk na een warme, zware maar ook zeker succesvolle week in Italie. We streden aldaar voor de eerste echte World Cup prijzen. Eerst de tijdrit voor de kiezen op vrijdag. Met ruim 30 graden snelden we naar de snelste tijd in Maniago. Zwaar parcours wat absoluut niet liep en de warmte maakte het een regelrechte hel op de fiets. Maar zeer, zeer content met onze Vittoria in het prachtige, sfeervolle Maniago. het publiek daar erg enthousiast.

Zo ook in de wegrace. Rijen dik langs de kant. Maar het noodlot beslechte ons dit keer. Zo zie je maar weer, de willekeur van geluk of geen geluk. We reden lek na 20 min. Maar in die pech zat toch ook weer wat geluk. De wereldkampioenen reden ook lek. Dus samen achtervolgen, achtervolgen. 30 min deden we erover om weer terug te komen. Met een flink jasje uit geraakte we toch weer in de spits van de wedstrijd. De beste benen hadden we helaas niet meer. Toch uiteindelijk naar een knappe 4e plek gereden. Sjapoo!

Nu arrive al la France. We zijn hier tot volgende week woensdag. Zondag de tijdrit voor ons in Yverdon, Suisse. De 2e WC. Dinsdag de wegrit. Kijken wat deze gaat brengen

NB, let op de foto. Trotse World Cup Leaders. Nr 1 in het WC klassement! Jetze Plat die ons zetje geeft. 🙂WC leaders