Nadat de eerste vlaag van serieuze teleurstelling goed door de gelederen is gewaaid, kan er iets over geschreven worden. Na een lange en specifieke voorbereiding werden we zaterdag 5e in de kwalificatie. Dus geen finales voor ons die dag. En dus Ć¼berhaupt geen kans op eremetaal.

Teleurstellend optreden van ons was het. Na een erg slechte start kwamen we niet in ons ritme. De timing was niet goed, eerste volle ronde was te langzaam en van daaruit  lukte het ons simpelweg niet om de pace te halen die we normaal wel rijden in bv de trainingen en voorgaande wedstrijden. Achteraf is het dan zoeken naar de reden, of naar het waarom. Het blijft altijd een beetje gissen maar we weten wel aardig in welke hoeken we moeten zoeken om hier lering uit te trekken.

Uiteraard hoort dit erbij en sterkt het ook om in onze samenwerking dit tegen te komen. Tot nu toe ging het ons allemaal goed voor de wind. Nu dus even wind op kop, paar keer goed blazen, stoempen en weer verder. Zoals elke sportman weet, teleleurstelling en tegenslag maakt sterk, en doet een aanspraak op doorzettingsvermogen en incasseringsvermogen. 

We are gonna strike back!

http://content.omroep.nl/omroepgelderland/items/video/2015/03/Internet_baanwielrennen.mp4