Na de winst in de wegrit van het Nederlands Kampioenschap van vorige week zondag wonnen we afgelopen woensdag ook nog het NK Tijdrijden. Enorm trots op deze 'dubbel'.

Zeker dit jaar, waarin onze Nederlandse collega's op de tandem ook doorgestroomd zijn naar het internationale podium. Een prachtige ontwikkeling als resultaat van de investeringen vanuit de wielerbond KNWU en de nationale sportkoepel NOCNSF om de Nederlandse paralympische sport naar een hoger niveau te brengen.

De tijdrit op dezelfde dag als ook Tom Dumoulin, de start en finish op dezelfde plek. Alleen een iets korter rondje. Onder professionele begeleiding van de ploegleider van STMA Cycling Team, Marc Zonnebelt. Ook een afvaardiging van OMVR advocaten + notarissen waren aanwezig om ons te ondersteunen. Heel gaaf om dan de snelste tijd te rijden. We reden op de strava segmenten zelfs harder dan oa. Robert Gesink die in de avond een mooie podiumplek wist te bemachtigen.

Aanstaande vrijdag gaan we in de tijdrit de strijd weer aan met oa de Britten, Polen en Spanjaarden in de laatste World Cup van het seizoen. Voor het eerst in het World Cup circuit rijden we een thuiswedstrijd in Nederland, Emmen. Zondag volgt dan de finale in de wegrit, waarna we hopelijk de eindzege in de wereldbeker kunnen binnenhalen.

Voor iedereen die wilt komen kijken, zijn jullie van harte welkom op zondag. De start is om 16.00 uur. Nabij start/finish zal een tent van STMA staan met wat drankjes voor onze volgers. Tot dan!