TurboMaandag! TurboPlannen!

1 jaar/seizoen binnen het wielrennen loopt van oktober/november tot september. Dus afgelopen seizoen inmiddels afgesloten. Goed teruggekeken en ge-analyseerd. Conclusie: `prachtig en formidabel seizoen`

Inmiddels nu weer plannen aan het maken voor: `het belangrijkste jaar/seizoen, het Paralympische jaar`. Inmiddels ligt er een periodisering klaar voor nog een klein stukje 2015 en 2016. Wij zijn achter de schermen druk bezig met de plannen. Om de meest ultieme en perfecte voorbereiding vorm te geven. Dit doen we in samenwerking met Albert Smit, trainingsadviseur.  Wij zijn een samenwerking met hem gestart tot Rio 2016. Vind alles over hem op: http://www.albertwot.nl

Ook zijn we bezig met een nieuwe vormgeving van fiets en materiaal ivm de regelgeving op de Spelen. FFWD die met ons mee gaat kijken wat betreft de wielen.

Dus achter de schermen gebeurt er veel. Andere onderwerpen waar we mee bezig zijn: Mental Coach, trainingskampen en hoogtestages voor 2016, optimaliseren materiaal en training. En natuurlijk ook nog zelf trainen. Onze sponsoren VBS (vereniging bartimeus sonneheerdt) en OMVR advocaten + notarissen die ons andermaal geweldig ondersteunen in onze weg naar Paralympisch goud!

Maar wat wij bovenal natuurlijk aan het doen zijn is trainen. Wij zitten nu in week 2 van onze weg naar Rio. Nog een hoop te gaan maar pas op! Tijd is relatief en gaat snel als je niet oplet. Begin november staat ons eerste trainingskamp geplant: 2 weken uren draaien in de (hopelijk)Spaanse zon op onze vertrouwde plek in Calpe. Aansluitend zal het NK op de baan zijn op 20/21 november in Alkmaar. Daar verdedigen we onze titel op de 4 km achtervolging.

Tot de volgende keer met nog meer concrete plannen!