TurboMaandag TurboTornanti!

Afgelopen week zaten wij op hoogte in Livigno. Deze week was een test voor een evt hoogtestage richting aankomend WK in augustus. Wij hoopten deze week alle mooie passen aan te kunnen doen. Helaas zat het weer niet mee. Veel verse sneeuw gevallen en alle passen zitten op dit moment nog dicht wegens de sneeuw. Een geweldige omgeving en de test is zeker geslaagd. Waarschijnlijk komen wij hier in de zomer terug om hier 3 weken op hoogte te zitten.

Prachtige plaatjes zo in de bergen in de sneeuw en deze week was een cadeau. Midden tussen al deze imposante bergtoppen verkeren met dan ook nog een soort stilte deken erover heen door de sneeuw. Ontzag voor moeder natuur en deze week maakte indruk op ons. Tussen al de sneeuwvlokken door toch af en toe wat uurtjes buiten getraind en naar beneden afgedaald. En ja, dan weer naar boven, door alle tornantes heen, door de sneeuwgrens terug naar ons appartementje (zie foto)

Maandag dalen wij weer af naar zeeniveau. Wij rijden dan naar Maniago, waar het echt gaat beginnen. Daar staat de 1e Worldcup van het seizoen op het menu. Vrijdag de tijdrit en zondag de wegrit.

Are we ready? We are born ready!