Na een lange periode van stilte en rust zijn we dan eindelijk weer in gang geschoten. Afgelopen weekend voor het eerst na een half jaar weer een serieuze training op de tandem. Op ons favoriete testparcours tussen Hoenderloo en Arnhem bleek dat we al weer goed op weg zijn richting een mooi seizoen. Met behoorlijke spierpijn kropen we na 1,5uur de tandem weer af (toch wel even wennen die tijdritpositie).

De komende weken gaan we weer volop wedstrijden rijden en werken we toe naar de eerste wereldbeker wedstrijd in Maniago, Italie. Kijk voor ons programma ook zeker even op de ‘Wedstrijden‘ pagina. Hier komen ook de resultaten te staan zodra die bekend zijn.

Komende week gelijk een vol programma met aanstaand weekend een UCI europacup in Verola, Italie. Dan door naar Varese om van maandag-donderdag een 4daagse te rijden. En aansluitend nog een UCI europacup in Carpenedolo in het weekend. Een druk programma, maar ontzettend gaaf om er zo weer in te komen.

Wat meer informatie over de wedstrijden is te vinden op Facebook als je zoekt op: “verola&brixia paracycling cups” en “giro della provincia di Varese”.

Wij gaan snel de tas inpakken, want morgen is het vertrek!

 

TurboGroeten en tot snel!

 

Uitgelichte Afbeelding: UCI C1 Verolanuova 2015 Road Race winst