Beste Relaties,

Bij deze nodigen wij jullie uit voor het wereldkampioenschap baanwielrennen dat dit jaar op de wielerbaan in Apeldoorn verreden wordt. Wij zullen op vrijdag 15 maart deelnemen aan de 4km achtervolging. Mochten jullie kunnen en zin hebben om ons vooruit te schreeuwen naar een nog snellere tijd, dan zouden wij dit zeer op prijs tellen.

In de ochtend is de kwalificatie en later in de middag de finale. In de finale strijden  de twee tijdsnelsten van de kwalificatie tegen elkaar om de gouden plak en die mooie felbegeerde regenboogtrui. De nummers drie en vier van de kwalificatie strijden voor de bronzen plak. De concurrentie op dit onderdeel is groot en er word elk jaar zeer hard gestreden voor deze wereldtitel! Wij raden aan om in de ochtend te komen om zodoende zekerheid te hebben om ons te zien rijden. Een eventueel optreden van ons in de middag zal een bonus zijn voor ons en voor jullie.

Er is een vrije toegang tot het Omnisport en met zitplaatsen voor meer dan 6000 man is reserveren ook niet nodig. Let op de berichtgeving via social media voor definitieve starttijden en het programma.

We zien jullie daar!

Met sportieve groet,

Vincent & Timo

PDF uitnodiging:

Uitnodiging WK Baan 15maart